Bănci și Asigurări

Euroins România, al doilea cel mai mare asigurător RCA, vrea mai puţină expunere pe zona asigurărilor auto obligatorii. T1/2021 Euroins a înregistrat peste 60.000 de dosare de daună şi a plătit pentru toate reparaţiile auto şi vătămările corporale peste 400 mil. lei

Euroins România, al doilea cel mai mare asigurător RCA,...

Autor: Mircea Nica

04.06.2021, 11:00 1185

Una dintre cele mai mari despăgubiri plătite în 2021 se ridică la peste 3,6 milioane de lei.

Euroins România, parte a gru­pu­lui bulgar Eurohold, al doilea cel mai mare asigurător RCA, a început o reîmprospătare a produselor de asi­gurare, începând cu servicii de asis­ten­ţă rutieră, Casco şi poliţe de sănă­tate, pentru a-şi scădea expu­ne­rea în sectorul RCA, po­trivit infor­ma­ţiilor transmise de re­pre­zentanţii Euroins.

„Suntem trans­parenţi şi aces­te rezultate ara­tă că Euroins Ro­mânia creşte în­tr-un mod să­nă­tos. În ceea ce pri­veşte porto­fo­liul nostru de asi­gu­rări, îl vom diver­si­fica în con­ti­nua­re cu produse noi, uşor de înţe­les, pentru a aduce beneficii clienţilor noştri şi valoare adăugată vieţii lor. Relansăm «Prima mea poliţă», o asi­gu­rare pentru acci­dente, care se con­cen­trează asupra copiilor noştri şi a acciden­telor care apar pe măsură ce cresc“, a transmis Tanja Blatnik, di­rectorul ge­neral al Euroins România.

Compania a înregistrat peste 60.000 de dosare de daună în primul tri­mestru (T1) din 2021 şi a plătit des­păgubiri de peste 400 mil. lei. Una din­tre cele mai mari despăgubiri plă­tite în 2021 se ridică la o valoare de peste 3,6 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO