Bănci și Asigurări

Garanti dă credite de refinanţare fără comision de analiză până la finalul anului

Autor: Ciprian Botea

18.10.2010, 23:21 53

GE Garanti, o bancă de talie medie controlată de grupul turcGaranti, acordă credite imobiliare şi credite de nevoi personale cuipotecă pentru refinanţarea împrumuturilor contractate anteriorfără să perceapă comision de analiză a dosarului până la sfârşitulacestui an.

Clienţii îşi pot refinanţa printr-un credit imobiliar doar unîmprumut similar contractat anterior, pentru refinanţarea unui alttip de împrumut sau pentru consolidarea datoriilor putând solicitaun credit de nevoi personale cu ipotecă. Creditele sunt acordate îneuro, dar pot fi refinanţate împrumuturi indiferent de moneda încare au fost acordate. De exemplu, pentru un credit de nevoipersonale cu ipotecă pentru refinanţare în valoare de 40.000 deeuro contractat pe 30 de ani dobânda anuală efectivă este de 7,69%pe an, valoarea primei rate lunare fiind de 290 de euro. Bancapercepe un comision lunar de administrare a creditului de 0,15% dinsold.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels