Bănci și Asigurări

În contextul pandemiei de COVID-19. Industria asigurărilor a fost al patrulea cel mai afectat sector din economie la nivel global, după HoReCa, bănci şi energie, potrivit Boston Consulting Group

În contextul pandemiei de COVID-19. Industria...

Autor: Mircea Nica

30.09.2020, 11:00 413

♦ Asigurătorii ar trebui să crească productivitatea prin moduri noi de lucru şi să optimizeze portofoliul de afaceri prin fuziuni şi achiziţii inteligente, recomandă Boston Consulting Group.

Industria asigurărilor a fost al patrulea cel mai afectat sector din economie la nivel global, ajungând la finalul lunii iunie 2020 la o scădere de 21% a randamentului total pentru acţionari, potrivit informaţiilor publi­cate într-un raport al Boston Consulting Group (BCG).

„La nivelul lunii iunie 2020, industria asigurărilor înregistra o scădere de 21%, din perspectiva randamentului total pentru acţionari, fiind al patrulea cel mai afectat sector în pandemie, în timp ce indicele bursier S&P Global 1200 avea o pierdere de doar 9%“, potrivit studiului BCG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO