Bănci și Asigurări

Omniasig a plătit un dosar de daună Casco în 2023, în medie, în 4 zile

Omniasig a plătit un dosar de daună Casco în 2023, în...

Autor: Mircea Nica

06.02.2024, 00:00 97

Omniasig a plătit un dosar de daună Casco în 2023, în medie, în termen de 4 zile, de la data primirii ultimului document necesar dosarului, în timp ce timpul mediu de realizare a constatării sau a reconstatării a fost de doar 1 zi, potrivit informaţiilor transmise de asigurător. „În cursul anului 2023, Omiasig a plătit despăgubiri de aproximativ 680 mil. lei şi circa 80.000 dosare de daună pe linia asigurărilor auto facultative Casco din portofoliul său. Omniasig oferă clienţilor acces la reţeaua de service-uri partenere ce include peste 760 locaţii la nivel naţional“, susţine asigurătorul.

Dintre aceste service-uri partenere, 65% sunt service-uri de reprezentanţă, iar 35% sunt service-uri multi-marcă. Din această reţea, 30% dintre locaţii au drept de constatare auto prin corespondenţă†electronică, ceea ce înseamnă că asiguratul poate merge direct în respectivul service unde va face şi constatarea dosarului său de daună şi va efectua şi reparaţia maşinii sale“, susţine Omniasig.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO