Burse - Fonduri mutuale

Digi vrea să distribuie acţionarilor dividende de peste 80 mil. lei. Randament de 2,3%

Digi vrea să distribuie acţionarilor dividende de peste...

Autor: Eduard Ivanovici

05.09.2022, 00:03 373

Conducerea companiei de telecom Digi Communications (simbol bursier DIGI) a decis recent distribuirea unui dividend brut în valoare de 0,85 lei/acţiune, suma totală ridicându-se la 80,7 milioane lei (16,6 milioane de euro), potrivit unui document publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

La preţul de tranzacţionare de joi, 1 septembrie, de la BVB, dividendul are un randament de 2,3%. Actiunile de clasa B vor fi cotate ex-dividend începand din data de 13 septembrie, iar data de înregistrare va fi 14 septembrie.

Dividendele vor fi plătite la sau în jurul datei de 28 septembrie 2022. Societatea informează, de asemenea, piaţă şi investitorii că, din cauza unui proces de audit mai îndelungat decât cel iniţial estimat, Digi Communications nu va publica situaţiile financiare la data de 16 septembrie, aşa cum a fost anunţat anterior. În această situaţie, Adunarea Generală a Acţionarilor va fi amânată. „Ne aşteptăm ca publicarea situaţiilor financiare să aibă loc în prima săptămână a lunii octombrie”, se precizează în anunţul publicat la BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO