Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Alexandru Angelo, analist independent şi investitor, despre piaţa AeRO: Cred că avem o subevaluare a companiilor din agricultură

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici, Tibi Oprea

29.10.2021, 08:30 582

Invitatul ediţiei din 28 octombrie a emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi a fost Alexandru Angelo, analist independent şi investitor la Bursă, care a discutat despre evoluţia companiilor de pe AeRO şi evaluările celor mai recente companii listate pe piaţa se­cundară.

„Cred că avem o subevaluare a companiilor din agricultură, precum Norofert, Agroland Agri­business şi Holde Agri Invest. După cum ştim, agricultura a avut un an foarte bun, dar companiile încă nu au avut ocazia să raporteze“, afirmă Alexandru Angelo.

„Odată cu terminarea verii şi începutul toamnei, ne putem face o idee despre rezultatele pe care le vor avea. De asemenea, putem analiza şi sectorul tehnologic din categoria BETAeRO, precum SafeTech Innovations, Arctic Stream şi Visual Fan. Cred că acestea sunt evaluate în parametri corecţi.

Investitorul adaugă că Agroland Agribusiness este compania care îi atrage cel mai mult atenţia, notând aici creşterile înregistrate de societate în ultima perioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO