Burse - Fonduri mutuale

Horia Braun, Erste AM: Pieţele emergente oferă oportunităţi destul de interesante din perspectiva evaluării, dar ele trebuie considerate cu dozajul necesar

Horia Braun, Erste AM: Piaţa instrumentelor cu venit fix şi-a revenit. (...) Se vede chiar potenţial de reduceri de dobândă în unele ţări.

Horia Braun, Erste AM: Piaţa instrumentelor cu venit fix şi-a revenit. (...) Se vede chiar potenţial de reduceri de dobândă în unele ţări.

Autor: Eduard Ivanovici

13.07.2023, 08:00 166

♦ Mişcările bursei locale din ultima perioadă sunt relativ corelate cu dinamica la nivel european, spune Horia Braun.

Privind evoluţiile economice la nivel european şi mondial, cât şi perspectivele bursiere din perioada următoare, pieţele emergente pot fi din nou luate în considerare de investitori din piaţa de capital, spune Horia Braun, CEO al Erste Asset Management.

„Cea mai performantă piaţă dezvoltată de la începutul anului este piaţa de acţiuni din Japonia, care a înregistrat o creştere destul de substanţială în ultimele luni.  De asemenea şi pieţele emergente în general oferă oportunităţi destul de intere­sante din perspectiva evaluării, dar ele trebuie luate în conside­rare cu dozajul necesar“, consi­deră Horia Braun.

Reprezentantul celui mai mare administrator de investiţii din România a fost invitat la o recentă ediţie a ZF Deschiderea de Astăzi, emisiune ce poate fi urmărită de luni până vineri de la 09:30, pe zf.ro şi paginile de YouTube şi Facebook ale Ziarului Financiar. Podcastul este transmis pe platforma Spotify.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO