Business Construct

Interviu. Bogdan Pîrvu, CEO Sarcom, producător de vopsele: Secţiile de producţie pe care le avem în Vâlcea permit scalarea. Avem oportunităţi de extindere în zonă

Interviu. Bogdan Pîrvu, CEO Sarcom, producător de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.02.2023, 17:30 552

Sarcom se află în expansiune agresivă pe zona de retail tradiţional şi este de asemenea prezentă în reţelele de do-it-yourself Dedeman şi Leroy Merlin „Fiecare factură era mai mare decât cea precedentă, la fiecare achiziţie. Apoi au intervenit efectele războiului. În a doua parte a anului au început şi facturile la energie în creştere. Per total, am înregistrat creşteri ale vânzărilor faţă de anul precedent şi 2022 a fost un an bun“, spune CEO-ul Bogdan Pîrvu.

Producătorul de lacuri şi vopsele Sarcom, din portofoliul hol­dingului ROCA Industry, vrea să-şi extindă capacitatea de pro­ducţie şi de depozitare, precum şi numărul de angajaţi, si­multan cu extinderea pre­zen­ţei în reţeaua naţională de distribuitori ai produ­selor pe care le fabrică.

„Anul trecut ne-am extins cu un depozit pe fosta platformă Oltchim, care e foarte aproape de fabrica Sarcom din Mihăeşti, judeţul Vâlcea. Nevoile de depozitare sunt mai mari pentru nivelul de vânzare pe care ni l-am setat pentru 2023. În continuare vrem să ne extindem atât capacitatea de depozitare, cât şi pe cea de producţie“, spune Bogdan Pîrvu, cel care a preluat, în mai 2022, funcţia de CEO al companiei, în locul Laurenţei Crudu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO