Business Construct

Iulian Dascălu pregăteşte o investiţie de 120 de milioane de euro la Iaşi în plină pandemie

Iulian Dascălu, antreprenor:

Ne dorim ca proiectele noastre să aducă în continuare plusvaloare comunităţii, atât din punct de vedere economic, cât şi social.

Iulian Dascălu, antreprenor: Ne dorim ca proiectele noastre să aducă în continuare plusvaloare comunităţii, atât din punct de vedere economic, cât şi social.

Autor: Bogdan Alecu

09.07.2020, 17:10 772

♦ Investiţia va fi finalizată în 2022, generând peste 1.700 de locuri de muncă în perioada construcţiei şi peste 5.000 după inaugurare.

Grupul Iulius, controlat de antreprenorul Iulian Dascălu, demarează lucrările de construcţii la Palas Campus, în Iaşi, o investiţie care depăşeşte 120 de milioane de euro, în ciuda faptului că mediul de afaceri este influenţat negativ de pandemia de coronavirus, iar multe companii au amânat demararea de noi investiţii.

Potrivit datelor comunicate, viitorul Palas Campus va avea o suprafaţă închiriabilă de 60.000 mp şi este considerată de grupul Iulius  cea mai amplă investiţie lansată în Iaşi în actualul context economico-social şi cea mai mare de după inaugurarea din 2012 a primului proiect mixed-use din România, ansamblul Palas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO