Business Hi-Tech

Afacerile integratorului Datanet Systems au crescut cu 3,4%, la 23,7 mil. $

Afacerile integratorului Datanet Systems au crescut cu...

Autor: Adrian Dumitrache

29.01.2015, 00:00 435

"Numărul de angajaţi a ajuns la 56, în creştere cu 20% faţムde anul anterior. 2014 a reprezentat un an de construcţie şi consolidare pentru Datanet Systems, care a pus bazele unui centru de dezvoltare, integrare şi implementare software, orientat preponderent pe segmentul aplicaţiilor de call center, customer service, administrare de reţele de date şi infrastuctură pentru cloud computing", se arată într-un comunicat al companiei.

În acest an, Datanet Systems se va concentra activitatea pe proiectele de integrare de soluţii informatice complexe, cu un grad ridicat de personalizare, precum şi pe proiectele de export de servicii profesionale în domeniile infrastructură IT&C şi software, care au ca beneficiari companii mari din domeniul transporturilor aeriene din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa).

Compania, parte a grupului slovac Soitron, are ca obiective pentru anul în curs o creştere similarムa cifrei de afaceri şi dezvoltarea şi consolidarea activităţii pe pieţele externe.

Înfiinţată în anul 1998, Datanet Systems este specializată în furnizarea de echipamente de comunicaţii de date, voce şi video, precum şi servicii de implementare, consultanţă şi asistenţă tehnică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO