Business Hi-Tech

Aplicaţia Voyo.ro, disponibilă pe televizoarele Samsung SMART TV

Aplicaţia Voyo.ro, disponibilă pe televizoarele Samsung SMART TV

Autor: Adrian Seceleanu

20.09.2012, 00:03 695

Aplicaţia Voyo.ro, care le oferă utilizatorilor acces la filme, seriale şi emisiuni TV, a devenit disponibilă din luna septembrie pe televizoarele Samsung SMART TV, potrivit unui anunţ al Samsung şi al companiei Central European Media Enterprises (CME) - care furnizează serviciul.

"Lansarea aplicaţiei Voyo.ro reprezintă un pas foarte important pentru noi, în angajamentul nostru de a aduce din ce în ce mai mult conţinut localizat relevant pentru utilizatorii din România pe platforma SMART TV," a declarat Ana Maria Păsculescu, Product Manager AV în cadrul Samsung Electronics România.

"Parte a grupului ProTV, Voyo Gândeşte liber! lansează acest parteneriat cu liderul pieţei connected TV din România, Samsung. Suntem bucuroşi să le spunem clienţilor noştri Let's Voyo! din Samsung Smart Hub", a declarat Costi Mocanu, Senior Vice-President Head of Voyo. Biblioteca de titluri din cadrul Voyo.ro include peste 500 de filme, seriale, emisiuni, evenimente sportive sau concerte.

Utilizatorii vor putea urmări în avans faţă de difuzarea la televizor producţiile locale ProTV sau seriale româneşti în sistem simulcast şi catch-up. Biblioteca este îmbogăţită în mod constant cu nou conţinut, iar până la finalul anului 2012 oferta este aşteptată să crească la peste 1.000 de titluri. Abonamentul la serviciile Voyo are o valoare de 3,72 euro pe lună (TVA inclusă).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels