Business Hi-Tech

Ceasul intelligent Vector Watch a primit o ediţie realizată împreună cu BMW i

Ceasul intelligent Vector Watch a primit o ediţie...

Autor: Bogdan Alecu

15.11.2016, 11:05 513

Vector Watch, start-up-ul în­fiin­ţat de un grup de antre­prenori lo­cali care produce cea­su­rile in­te­li­gente cu acelaşi nume, a primit o ediţie limitată la 150 de exemplare realizată împreună cu BMW i, sub-brandul maşinilor electrice realizate de constructorul bavarez. 

“Anul 2016 a adus pentru Vector o creştere susţinută, produsul fiind lansant în total în 25 de pieţe. Mai mult, constant echipa de dezvoltare a introdus noi funcţionalităţi ce răspund atât nevoilor unui public generalist, cât şi aşteptărilor venite din partea comunităţilor sau a unor segmente de public de nişă. Introducerea unei colecţii de ceasuri ediţie limitată vine într-un moment potrivit, produsul aducând un suflu nou”, a spus Rareş Florea, EMEA Commercial Manager Vector Watch.

Produsul se distinge prin carcasa de culoare negru mat, numărul exemplarului fiind gravat pe lateral. Cureaua ceasului este ştanţată cu logul BMW i şi este realizată din aceeaşi piele folosită exclusiv în industria auto pentru modele BMW i. De asemenea, această ediţie limitată dispune şi de două feţe de ceas inspirate de designul BMW i3 şi BMW i8.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO