Business Hi-Tech

Cosmote: Apelurile către reţeaua fixă a Romtelecom sunt taxate ca un apel în reţea

29.06.2010, 13:03 75

Apelurile realizate de clienţii Cosmote către reţeaua detelefonie fixă a Romtelecom sunt taxate, începând cu data de 28iunie, ca nişte apeluri în reţeaua Cosmote, a anunţat operatorultelecom.

"Începând cu 28 iunie, clienţii Cosmote România beneficiază detarife în reţea pentru toate apelurile către reţeaua Romtelecom(…). Cu aceasta nouă ofertă promoţională, clienţii Cosmote Româniaşi Romtelecom pot vorbi între ei chiar şi gratuit, folosindminutele incluse în pachet sau la tarife foarte atractive de reţea,după ce se consumă minutele incluse în abonament", potrivitanunţului Cosmote.

Cosmote şi Romtelecom au acelaşi acţionar majoritar, grupul elenOTE. De asemenea, Romtelecom deţine 30% din acţiunile CosmoteRomânia.

Reducerea tarifelor pentru apelurile din reţeaua Cosmote cătrecea a Romtelecom este a doua parte a unui program extins prin carecele două companii încearcă să atace împreună piaţa locală telecompentru a câştiga mai mulţi clienţi. La începutul lunii Romtelecom afăcut un anunţ similar, respectiv că le oferă clienţilorposibilitatea de a suna în Cosmote la tarife de reţea.

"Clienţii noştri pot vorbi chiar mai mult în reţeaua Romtelecom,fără să-şi mai facă griji în privinţa costurilor de comunicare.Această ofertă a fost creată special pentru confortul financiar alclienţilor noştri", a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO alCosmote România.

Noua ofertă se aplică doar pentru apelurile către numerele detelefonie fixă ale Romtelecom nu şi pentru SMS-uri, numere CDMAfixe sau mobile şi destinaţii VoIP (telefonie prin internet).Promoţia va fi disponibilă până pe 20 august, cu posibilitatea deextindere.

Cosmote are peste 7 milioane de clienţi în timp ce Romtelecomare 2,7 milioane de clienţi pe telefonia fixă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels