Business Hi-Tech

Cum ar putea arăta iPhone-ul low-cost. Care ar fi preţul - FOTO

Cum ar putea arăta iPhone-ul low-cost. Care ar fi...

Autor: Ştefan Stan

21.04.2013, 15:59 1530

De multă vreme se zvoneşte că va fi lansat un iPhone cu preţ redus, însă acum a fost făcută publică o imagine cu partea din spate a smartphone-ului ieftin, scrie Tactus.com


 

Din fotografie reiese că telefonul va avea spatele din plastic, foarte diferit de cel al iPhone 5, care este din aluminiu, dar cu un aspect modern, permiţând datorită materialului şi diversificarea gamei de culori în care telefonul va fi disponibil.

Carcasa din spate are dimensiunile mai mari decât ale iPhone 4 / 4s, atât în lăţime, cât şi în înălţime. Spatele telefonului nu arată la fel de rotund precum cel al iPhone 3Gs, ci mai degrabă conic, elegant, dar fiind în acelaşi timp şi o soluţie ieftină găsită de Apple.

Este posibil ca iPhone-ul cu preţ redus să aibă un processor A5, la fel ca iPad mini, un display retina de 3.5 inch, precum şi o cameră foto de 5MP, precum iPhone 4. Se preconizează că preţul va gravita în jurul sumei de 300 de dolari.

Fabrica însărcinată cu producţia iPhone-ului a confirmat că telefonul va fi disponibil în 5 variante : negru, alb, albastru, roşu şi galben.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels