Business Hi-Tech

Google şi Vector Watch, la ZF Mobilio ‘15

Ceasurile Vector vor fi expuse în premieră la Bucureşti

Ceasurile Vector vor fi expuse în premieră la Bucureşti

Autor: Adrian Seceleanu

17.04.2015, 00:07 354

Peste 15 speakeri, de la companii precum Google, Vector Watch, ING, Certsign, Bitdefender şi Vodafone, vor vorbi săptămână viitoare, pe 21 aprilie, la ediţia cu numărul patru a conferinţei ZF Mobilio, despre stadiul de dezvoltare al „noii economii“ a aplicaţiilor şi despre tendinţele care vor marca evoluţia businessului local în următorii ani.

În cadrul conferinţei vor fi expuse în premieră în Bucu­reşti şi ceasurile inteli­gen­te ale companiei cu ADN ro­­mâ­nesc Vector, care au fost pri­mite foarte bine de pre­sa in­ter­na­ţională. Andrei Pitiş, co­fondator al Vector Watch, va susţine în cadrul con­ferinţei un speech despre ten­dinţele de pe piaţa de echi­pamente inteligente.

Conferinţa va fi deschisă de Dominik Woeber, Head of Performance Solutions al gigantului american Google pentru această regiune, care va aborda în cadrul pre­zen­tă­rii teme precum com­por­ta­men­tul consumatorilor în Ro­mâ­nia faţă de celelalte ţări din regiune şi felul în care echi­pa­mentele şi aplicaţiile mobile influenţează afacerile companiilor.

Valentin Ştefan, director bu­siness development în ca­drul Vodafone România, al doi­lea jucător de pe piaţa lo­cală de telefonie mobilă, va oferi detalii despre cum au pri­mit clienţii serviciul de plăţi de pe telefonul mobil M-Pesa, dar şi despre tendinţele din comerţul efectuat pe echipamente mobile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO