Business Hi-Tech

Philips Xenium I908 review

Philips Xenium I908 review

Autor: Aurelian Mihai

16.02.2015, 09:38 657

Telefon dual SIM cu Android 4.4.2, ecran Full HD de 5˝ şi baterie generoasă de 3000mAh, Philips Xenium I908 pare o alegere interesată pentru un smartphone de folosit în activităţile de zi cu zi.

Parte din gama Xenium a producătorului Philips, I908 se face remarcat prin pachetul echilibrat de dotări oferite la un preţ accesibil, atuul său principal fiind autonomia peste media telefoanelor obişnuite cu Android.

Discret şi elegant, Xenium I908 vine într-o carcasă bine închegată, cu partea din faţă acoperită integral de scutul din sticlă minerală, protejând ecranul LCD cu tehnologie IPS. Acoperind practic tot corpul telefonului, mai puţin ecranul, capacul de protecţie a primit un finisaj cauciucat cu textură ce imită pielea naturală. Plăcut la atingere, uşor de curăţat şi cu aderenţă excelentă, capacul detaşabil poate fi înlocuit la nevoie, remediind astfel eventuale urme de deteriorare. Pachetul cu accesorii include însă doar o folie opţională pentru protecţia ecranului, de aplicat peste scutul din sticlă.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO