Business Hi-Tech

VIDEO. ZF Live. Andreas Elsner, Telekom România: România poate fi prima piaţă de telecom din Europa unde va apărea telefonia mobilă gratuită, finanţată prin publicitate. „Când mă uit la piaţa din România ştiu deja cum ar trebui să arate alte pieţe în viitor.“

Autor: Iulian Tenchiu , Adrian Seceleanu

17.07.2019, 10:00 1286

Piaţa de telecomunicaţii din România este una extrem de competitivă, cu preţuri mici şi un nivel avansat al serviciilor astfel că în anii următori aici ar putea fi lansat şi primul serviciu de telefonie mobilă complet gratuit din Europa, care să fie finanţat din difuzarea de mesaje publicitare.

„România este mult mai avansată comparativ cu celelalte pieţe, unde se află piaţa din România acum se vor afla altele în doi sau trei ani. Aş spune că mi-aş imagina că vom fi prima piaţa din Europa unde vor fi lansate servicii de telefonie mobilă complet gratuite, finanţate prin publicitate“, a declarat Andreas Elsner - director executiv marketing rezidenţial şi vânzări naţionale, Telekom România, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii de business ZF Live, organizată la Promenada Mall. „Nu vom întrerupe apelurile clienţilor pentru a introduce reclame, dar ne putem imagina de exemplu că atunci când va fi deschis browserul de internet de pe telefon înainte de încărcarea unei pagini va fi afişată o reclamă, de exemplu. Sunt mai multe scenarii posibile“, a adăugat el.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO