Business Hi-Tech

Vodafone face schimbări în oferta de telefoane şi abonamente

Vodafone face schimbări în oferta de telefoane şi abonamente

Autor: Adrian Seceleanu

17.04.2011, 23:31 239

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, aintrodus în ofertă noi smartphone-uri şi a modificat uneleabonamente, adăugându-le extraopţiuni prin care utilizatorii auacces la un număr suplimentar de minute de apeluri naţionale sau înreţea pentru o perioadă de şase luni.

Vodafone a introdus în ofertă unul dintre cele mai noismartphone-uri lansate de compania HTC, Desire S, care poate fiachiziţionat la preţuri care variază între 99 şi 409 euro (cu TVAinclusă).

Pentru a cumpăra mobilul HTC Desire S la 99 de euro, un clienttrebuie să achiziţione pe doi ani de zile un abonament cu un tariflunar de 45,45 euro pe lună (TVA inclusă), care include 400 deminute de apeluri naţionale, 2.000 de minute în reţea şi 1 GB detrafic de date pe lună.

Compania a redus preţurile şi pentru alte modele care erau dejaexistente în ofertă, printre care Google Nexus S , BlackberryTorch, Nokia C7, LG Optimus One sau Nokia C5-03. "Vodafone doreştesă încurajeze adoptarea telefoanelor inteligente în rândulutilizatorilor săi", a declarat Iuliana Rebegea, AssociateDirector, Terminals, Vodafone România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO