Business Internaţional

Creatorul Angry Birds: Doar Disney e mai piratat ca noi

Creatorul Angry Birds: Doar Disney e mai piratat ca noi

Autor: Traian Terzianm

27.04.2011, 13:48 73
Şeful Rovio Mobile, companiacare a dezvoltat cea mai vândută aplicaţie pentru telefoane mobiledin lume, Angry Birds, a declarat în cadrul Global Mobile InternetConference de la Beijing că iPhone-ul a schimbat întreaga piaţă detelefoane mobile, scrie AppleInsider.com.
Directorul a precizat deasemenea că franciza Angry Birds a devenit cel de-al treilea celmai copiat brand din China, după Disney şi Hello Kitty.

Vesterbacka, pe a cărui carte devizită scrie "Vulturul puternic de la Rovio" a spus că este uimitde faptul că aproape toate persoanele cu care a vorbit s-au jucatAngry Birds.
"Trebuie să mulţumim companieiApple pentru toate schimbările pe care le-a adus în aceastăindustrie", a declarat Vulturul puternic, precizând că lansareaiPhone-ului şi a magazinului de aplicaţii App Store i-a ajutat pedezvoltatori să ajungă mult mai repede la fani.

"Apple a creat un lanţ de distribuţie de care nu beneficiamînainte. Piaţa de smartphone-uri creşte exploziv, şi noi mergem înacea direcţie", a mai adăugat Vesterbacka.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels