Business Internaţional

McDonald’s a lansat cel mai scump hamburger de până acum: costă 12 dolari

McDonald’s a lansat cel mai scump hamburger de până...

Autor: Luciana Georgescu

27.03.2014, 15:43 4004

McDonald’s a lansat în Elveţia, un meniu destinat persoanelor cu venituri mari, care este în linie cu noile tendinţe de a transforma alimentele în produse de lux, din punct de vedere al stilului şi al metodei de preparare, scrie Business Insider.

Meniul include un hamburger de 12,31 dolari (9 euro) care poate fi combinat cu diverse sortimente ale salatei Caesar.

Lanţul de restaurante fast-food  a anunţat că hamburgerul cunoscut sub denumirea The Prime şi alte produse comercializate în Elveţia, au fost concepute în colaborare cu emisiunea culinară găzduită de bucătarul René Schudel. Clienţii McDonald's au protestat pe pagina de Facebook a companiei împotriva preţului prea mare pentru hamburger.

Hamburgerul conţine 180g carne de vită, brânza, bacon, salată de varză, rucola şi un sos special.

The Prime nu este singurul element surpriză. Cartofii prăjiţi sub formă de chipsuri şi cele 4 sortimente de salată: Elby (cu grâu, pepene, roşii şi sos), salată de cartofi (cu roşii uscate), salată de varză cu morcovi sau salata Caesar (simpla sau cu piept de pui prăjit sau la grătar ) sunt celelalte produse care întregesc meniul. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels