Business Internaţional

Nelly Furtado face cadou 1 milion de dolari pentru că i-a primit de la Gaddafi

Nelly Furtado face cadou 1 milion de dolari pentru că i-a primit de la Gaddafi
02.03.2011, 17:44 59

Nelly Furtado a anunţat prin reţeaua de socializare Twitter căva dona cei 1 milion de dolari pe care i-a primit de la "clanulGaddafi" în 2007, după ce a cântat doar 45 de minute într-uneveniment organizat într-un hotel din Italia, scrie revistaForbes.

Anunţul cântăreţei ar putea pune presiune şi pe alţi artişticare au cântat la nenumăratele petreceri organizate de membriifamiliei Gaddafi în Europa.

În anul 2009, cântăreaţa pop Beyonce a cântat la o petrecereorganizată de Muatassim, fiul lui Gaddafi, pe insula franceză St.Barts, unul dintre cele mai luxoase şi elegante locuriexclusiviste. Staff-ul vedetei a refuzat să comenteze asuprazvonurilor privind cele 2 milioane de euro cu care Beyonce ar fifost plătită de fiul lui Gaddafi.

Conform notelor publicate de Wikileaks şi citate de The New YorkTimes, Mariah Carey ar fi fost plătită în anul 2008 cu 1 milion dedolari pentru prestaţiile artistice.

Alte vedete care au participat la petrecerile organizate declanul Gaddafi sunt Timbaland, 50 cent, Enrique Iglesias şi LionelRichie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO