Companii

Alexandru Vasile, cofondatorul Policlinicii Maieru din Bistriţa-Năsăud: Ţintim ca 30% din business să fie din contractul cu Casa de Asigurări, am deschis noi specialităţi medicale

Policlinica Maieru a apărut în 2020 în comuna cu acelaşi nume din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Policlinica Maieru a apărut în 2020 în comuna cu acelaşi nume din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Autor: Georgiana Mihalache

01.04.2024, 17:40 53

Policlinica Maierul a apărut în 2020 în comuna cu acelaşi nume din judeţul Bistriţa-Năsăud, mizând pe dezvoltarea în zona rurală, ocolită de investiţiile în sănătate În 2023, businessul a crescut cu 30% faţă de anul anterior, ceea ce a dus afacerea la circa 4 mil. lei  Planul pe termen mediu, în următorii doi ani, este să spargă pragul de 1 mil. euro.

Policlinica Maieru, un business medical dez­voltat în zona rurală, a mers pe creştere în 2023, cu circa 30%, ajungând la circa 4 mil. lei afaceri. În plus, au apărut noi specialităţi medi­cale disponibile pacienţilor, iar contractarea cu Casa de Asigurări pentru consultaţii decontate a crescut. În total, 43 de medici lucrează în cele trei clinici sub brandul Maieru.

„Avem mai multe specialităţi medicale, mai multe contracte cu Casa de Asigurări şi pe partea de medicină internă, pentru zonele rurale. Avem medic de familie în clinică. Acum suntem în ne­go­cieri pentru partea de imagistică, un pilon im­portant pentru dezvoltarea noastră. Suntem pe creştere de cel puţin 30% la cifra de afaceri în 2023 faţă de 2022“, a spus antreprenorul Alexan­dru Vasile, de profesie farmacist. El a decis în urmă cu patru ani să pornească Policlinica Maieru în comuna bistriţeană cu acelaşi nume, la circa 45 de kilometri de Bistriţa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO