Companii

Antreprenori locali. Celco investeşte 3 mil. euro pentru economie circulară în procesul de producţie a materialelor de construcţii

Niculae Duşu este şi preşedintele organizaţiei Pro BCA, din care fac parte mai multe companii din producţia de BCA de pe piaţa locală.

Niculae Duşu este şi preşedintele organizaţiei Pro BCA, din care fac parte mai multe companii din producţia de BCA de pe piaţa locală.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.08.2022, 17:00 192

BCA-ul, materialul principal pe care îl produce Celco, a devenit mai căutat în ultima perioadă, după ce noul concept NZEB, care se referă la eficienţa energetică a clădirilor, a devenit obligatoriu în construcţii.

Producătorul de materiale de construcţii Celco din Constanţa a bugetat in­vestiţii de aproape trei milioane de euro în acest an pentru eficientizarea consumului de energie şi pentru a implementa normele economiei circulare în activitate.

„Tranziţia către o economie durabilă este un proces care pentru Celco a însemnat îm­bunătăţirea progresivă a per­formanţei de mediu a fabricilor şi a produselor noastre. Planurile de acţiune vizează continuarea proiectului de eficientizare ener­getică şi în acest an urmează implementarea în fabrica de BCA a sistemelor de contoriza­re avansată pentru reducerea con­sumurilor energetice, proiec­te de peste 300.000 de euro“, a spus Niculae Duşu, unul dintre acţionarii Celco, ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie - ediţia 2022.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO