Companii

Antreprenori locali. Producătorul de şerveţele umede de bebeluşi Europack din Constanţa: Anul trecut am finalizat cu afaceri de 75 mil. lei, iar în acest an, dacă se va menţine avansul din S1, ne îndreaptăm spre 100 mil. lei

Antreprenori locali. Producătorul de şerveţele umede...

Autor: Mirabela Tiron

20.07.2023, 00:06 78

Europack vinde şerveţelele umede de bebeluşi în marile lanţuri de magazine pe piaţa locală, iar la export în 48 de ţări.

Europack Media, o companie din Constanţa care produce şerveţele umede pentru bebeluşi, fondată de antreprenori locali, a finalizat prima jumătate a acestui an cu afaceri mai mari cu 25% şi dacă va păstra acest avans şi în a doua parte a anului se va apropia de pragul de de mil. lei până la final de an, po­trivit oficialilor companiei şi calcu­lelor ZF.

„Am câştigat clienţi noi şi pe plan local, şi la export. Vindem în toa­te ma­rile reţele de magazine din ţară, iar în afară trimitem şerveţele în toa­tă Europa, Orientul Mijlociu, Asia. 80% din producţie sunt şerveţele u­me­de pentru bebeluşi“, a spus pentru ZF Ştefan Babă, administratorul compa­niei. Pe piaţa locală, Europack vinde produse în marile lanţuri de magazi­ne, precum Carrefour, Kauf­land, Lidl, Auchan, Mega Image şi altele.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO