Companii

Care sunt noutăţile aduse la Frankfurt de Dacia Duster,vedeta constructorului auto de la Mioveni

În total Dacia a produs 460.000 de Dustere

În total Dacia a produs 460.000 de Dustere

Autor: Bogdan Alecu, Ioan Dornescu

09.09.2013, 20:01 288

Constructorul auto Dacia va lansa azi la Salonul Auto de la Frankfurt noul Duster, cu un exterior mai modern şi un interior schimbat, cu tapiserii noi şi o nouă planşă de bord, a anunţat compania deţinută de grupul francez Renault.

„Noua Dacia Duster aduce mai multe echipamente la acelaşi preţ: Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele, sistem de control al traiectoriei (ASR-ESP) disponibil în serie“, spun reprezentanţii companiei.

Noua Dacia Duster asigură un spaţiu in­terior sporit şi un volum de încărcare a port­ba­gajului care poate atinge 475 de litri (în funcţie de ver­siune), precum şi posibilitatea de a transporta obiecte de până la 2,7 metri lun­gime, cu bancheta spate rabatată. Spaţiile de de­pozitare disponibile la interior au un volum de până la 3,3 litri. Modelul are un nou motor pe benzină, de 125 CP, cu un consum de car­bu­rant de 6 litri/100 km şi emisii reduse de CO2.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO