Companii

Câştigătorii burselor Executive MBA Wienna University, generaţia 2023-2025

Câştigătorii burselor Executive MBA Wienna University,...

Autor: Cristian Hostiuc

26.06.2023, 00:07 1198

Andrei Condrea, director la Dona Logistică, este câştigătorul bursei de 27.000 de euro acordată de ZF/Wienna Wienna University Executive Academy pentru cursul de Executive MBA – generaţia 2023 - 2025.

Ceilalţi câştigători ai burselor: Diana Voiculescu, vicepreşedinte de operaţiuni la Genpact, şi Diana Iorga, consultant independent, care au primit o bursă de 17.000 de euro; Dan Alexandru Chiriţă, de la Robert Bosch, Mihnea Jida, avocat la Paziuc & Jida, Teodor Gabriel Cuşu, antreprenor în domeniul cybersecurity şi Andrei Ţapi, director la Tinervis Group – Brutăriile Luca au câştigat o bursă de 13.500 de euro.

În total, Wienna University Executive Academy a oferit şapte burse în valoare de 115.000 de euro. Programul de EMBA de la Wienna University, care se desfăşoară pe parcursul a doi ani, costă 42.000 de euro. Acest program este pe piaţa românească de 17 ani şi până acum au fost peste 400 de absolvenţi.

Andrei Condrea, care va deveni director general la Dona Logistică din august, spune că acest curs de Executive MBA speră să-l ajute să aprofundeze subiecte, teme noi, care să-l ajute în carieră.

„Eu am la bază o diplomă de inginerie în logistică şi transporturi şi una de economist. Sper să învăţ mult mai multe lucruri.“

Înainte de Dona Logistică, el a lucrat la PwC şi OMV, inclusiv în Austria.

„Am plecat de la Viena şi m-am întors în ţară pentru că mi-am dat seama că acolo oportu­nităţile de creş­tere pentru mine sunt mult mai reduse. În ţările occidentale creşterea este de 1% - 2% pe an, în timp ce în România creşte­rea economică este mult mai mare, iar oportunităţile de aici sunt mult mai extinse.“

La revenirea în România el a fost recrutat de antrepre­norul şi medicul Eugen Banciu pentru grupul Dona, care este al cincilea grup de pe piaţa de farma din România, cu afaceri de 400 mil. euro şi peste 2.000 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO