Companii

Compania bio-farmaceutică japoneză Takeda îl numeşte pe Todor Kesimov la conducerea operaţiunilor din România

Compania bio-farmaceutică japoneză Takeda îl numeşte...

Autor: Cristina Bellu

19.01.2023, 16:24 228

Takeda, companie bio-farmaceutică globală, cu sediul central în Japonia, l-a numit pe Todor Kesimov în funcţia de Country Manager pentru operaţiunile din România, începând cu 1 ianuarie 2023.

El o înlocuieşte pe Cristina Barbu, care a condus divizia locală a companiei în perioada noiembrie 2020-octombrie 2022.

Cu o carieră de zece ani în cadrul Takeda, Todor Kesimov a ocupat până recent funcţia de Country Manager în Bulgaria.

El şi-a început activitatea în cadrul companiei din poziţia de Business Controller România şi Bulgaria, iar ulterior a ocupat şi funcţia de Director Financiar în regiunea Balcanilor.

Todor Kesimov este membru al consiliului de administraţie al Asociaţiei Bulgare a Producătorilor de Produse Farmaceutice bazate pe Cercetare (ARPharM) şi, de asemenea, al Asociaţiei de Afaceri Japonezo-Bulgare (JBBA).

„Aştept cu nerăbdare să contribui la îndeplinirea ambiţiilor îndrăzneţe ale Takeda din următorii ani, respectiv de a continua să impulsionăm inovaţia în cele patru arii terapeutice majore – oncologia, gastroenterologia, hematologia şi bolile rare”, spune Todor Kesimov, noul Country Manager al Takeda România.

Todor Kesimov deţine o diplomă de BA (Hons) în Studii Internaţionale de Afaceri şi Management obţinută la Regent’s Business School, Londra.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO