Companii

Delphi, Mega Image şi RCS&RDS au recrutat cel mai mult anul trecut

Delphi, Mega Image şi RCS&RDS au recrutat cel mai mult anul trecut

Autor: Adelina Mihai

05.07.2012, 00:07 1186

Producătorul de componente auto Delphi, lanţul de supermarketuri Mega Image şi operatorul telecom RCS& RDS au făcut împreună aproape 7.000 de noi angajări în 2011, aceştia fiind cei mai dinamici angajatori anul trecut, potrivit datelor centralizate de ZF pe baza informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului.

Delphi şi-a mărit numărul de angajaţi cu peste 4.500 de persoane numai în cele două entităţi Delphi Packard şi Delphi Diesel Systems.

Un inginer din industria auto câştigă un salariu de până la 1.000 de euro net, în timp ce un tehnician are un salariu care începe de la 320 de euro net pe lună, potrivit datelor furnizate de firmele de recrutare.

Alte companii producătoare de componente auto care au făcut câteva sute de angajări anul trecut sunt Hella, Sews, Johnson Controls sau TRW Automotive Safety Systems.

Datele firmei de recrutare Manpower arată că angajatorii din industria prelucrătoare, în special din domeniul auto, raportează perspective puternice de angajare pentru trimestrul următor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO