Companii

Diana Cheles a început să facă brioşe în propria garsonieră, iar anul acesta deschide un laborator de cofetărie în nordul Capitalei. „Investiţia în laborator va fi de aproximativ 20.000 euro“

Diana Cheles: Am transformat ideea în afacere prin paşi mici. Eu eram acea colegă care aducea mereu prăjituri la birou, iar colegii mei nu întârziau să mă încurajeze

Diana Cheles: Am transformat ideea în afacere prin paşi mici. Eu eram acea colegă care aducea mereu prăjituri la birou, iar colegii mei nu întârziau să mă încurajeze

Autor: Florentina Niţu

17.02.2020, 16:15 374
Diana Cheles, de profesie economist, a lucrat aproape un deceniu în mediul corporate în domeniul financiar şi a decis să devină antreprenor în momentul în care „am simţit că îmi lipseşte ceva“. O fire creativă, pasionată de artă şi design încă din copilărie, a hotărât să-şi proiecteze pasiunea în crearea de dulciuri şi torturi personalizate.

„Totul a început acum cinci ani, când am hotărât să particip la un târg de produse homemade organizat în mall-ul Promenada. Pregăteam deja de ceva vreme dulciuri homemade în garsoniera în care locuiam pentru familia mea şi prieteni, iar după feedbackul pozitiv primit la târg am decis să mă dedic 100% acestei pasiuni“, povesteşte Diana Cheles, fondatoarea Brioşerim.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO