Companii

Doru Husarciuc, director general la Dunca Expediţii: Vom atinge pragul de 200 de milioane de lei cifră de afaceri anul acesta, plus 3,4%. Estimăm o creştere de minim 5% cifrei de afaceri pentru 2023

Doru Husarciuc, director general la Dunca Expediţii: Vom...

Autor: Mirabela Tiron

07.11.2022, 18:00 848

 ♦ Vom regândi strategia după ce trece această iarnă plină de incertitudini.

Transportatorul Dunca Expediţii, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală, estimează că va finaliza acest an cu afaceri de 200 de milioane de lei, în creştere cu 3,4% faţă de nivelul de anul anterior, po­trivit oficialilor companiei.

„Pentru anul 2022 estimăm o cifră de afaceri de 200 de milioane de lei, în creştere cu 3,4% faţă de 2021. După un început de an în care am acumulat în primele 3 luni o pier­dere netă de 4,5 milioane de lei datorită de­ze­­chilibrelor provocate de războiul din Ucrai­na (creşteri de preţuri la energie/carburanţi) precum şi de celelalte creşteri (creşterea pre­ţului la RCA, creşterea salariilor), am reuşit să regândim, recalibrăm activitatea astfel în­cât până la finalul anului estimăm să recu­perăm întreaga pierdere şi să trecem pe pro­fit“, a declarat pentru ZF Doru Husarciuc, director general la Dunca Expediţii, una dintre cele mai mari companii de transport marfă de pe piaţa locală, la care deţine pa­chet majoritar din acţiuni familia Dunca.

Datele publice arată că în 2021 compania a finalizat cu o cifră de afaceri de 193 mili­oane de lei, faţă de 167 de milioane de lei anul anterior, potrivit mfinante.ro. Numărul de angajaţi se ridica la 476 de persoane, potrivit mfinante.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO