Ce spunea în 2013 proprietarul Rottco Consult, afacere de 100 mil. euro care şi-a cerut ieri insolvenţa: Dacă toată lumea ar şti să facă trading cu motorină, ar face

Secțiune susținută de Medlife Logo

16 mai 2018 Autor: Roxana Petrescu

„Mi-e foarte greu să vă spun toată reţeta, dar e un business. Dacă toată lumea ar şti să-l facă, l-ar face“, spunea în 2013 Paul Pop, omul din spatele Rottco Consult, unul dintre cei mai mari traderi de produse petroliere din România.

Rottco Consult a înregistrat o scădere de aproape 20% a cifrei de afaceri anul trecut, până la 292 de milioane de lei, însoţită de o scădere de peste 30% a profitului net. De altfel, rezultatele companiei se află pe o pantă descendentă de patru ani încoace, după cum arată datele de la Ministerul Finanţelor. Compania avea la finalul anului trecut 22 de angajaţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
consult
, insolventa
, afaceri
, motorina
, proprietar
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide