Companii

Ce face astăzi Cristian Constantinescu, cofondatorul Noriel, care a vândut businessul de jucării pe 24 mil. euro către un fond de investiţii? Antreprenorul a investit în domeniul frumuseţii. Retailerul de cosmetice naturale Nala a ajuns la 50 de magazine în România, unde vinde produse de înfrumuseţare sub brand propriu

Cristian Constantinescu a dezvoltat rapid businessul din domeniul frumuseţii. Nala are atât magazine clasice, cât şi insule de mai mici dimensiuni.

Cristian Constantinescu a dezvoltat rapid businessul din domeniul frumuseţii. Nala are atât magazine clasice, cât şi insule de mai mici dimensiuni.

Autor: Cristina Roşca

24.02.2024, 11:32 4260

Mai mult, brandul se dezvoltă în sistem de franciză în Republica Moldova.

Cristian Constantinescu, unul dintre cei mai discreţi antre­prenori locali, cunoscut pentru că a cofondat şi apoi a vândut grupul Noriel, cu activităţi în retailul, distribuţia şi producţia de jucării, dezvoltă acum lanţul de magazine de cosmetice naturale Nala, un business pe care l-a înfiinţat în 2017 şi care a ajuns la 50 de unităţi în România.

„Am deschis Nala Sunplaza, al 50-lea magazin din România şi am înregistrat un număr record de clienţi“, a scris omul de afaceri într-o postare pe reţeaua de sociali­zare de business LinkedIn. Contactat ulterior de ZF, el nu a răspuns pentru a oferi detalii suplimentare privind acest business.

Antreprenorul a început să dezvolte Nala la scurtă vreme după ce a vândut Noriel, alături de familia sa, către fondul de investiţii Enterprise Investors. Acesta din urmă a plătit atunci 24 mil. euro pentru o reţea proprie de zeci de magazine, o mică fabrică în Prahova şi o afacere în distribuţia de jucării.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO