Companii

Ioan Băsea, Croaziere.net: Vedem o efervescenţă mare pentru toate vacanţele pe croazieră, de la cele pe Marea Mediterană, la Marea Nordului, la cele în Caraibe

Ioan Băsea, Croaziere.net: Vedem o efervescenţă mare...

Autor: Mirabela Tiron

28.08.2023, 16:45 128

„Am trimis 9.000 de români până acum în vacanţe pe croazieră, depăşim anul 2019“ Preţurile pentru o croazieră diferă foarte mult, în funcţie de linie, de tipul de cabină, de momentul rezervării şi durata şederii.

Ioan Băsea, proprietarul agenţiei de tu­rism croaziere.net, fondată în urmă cu mai bine de 17 ani, spune că a trimis 9.000 de ro­mâni în vacanţe pe croazieră până acum şi până la final de an vor mai pleca alţi 5.000 de români, faţă de 6.000 de turişti în total anul trecut.

„Vedem o efervescenţă foarte mare pen­tru toate vacanţele pe croazieră pe care le vindem, se cer toate itinerarele: de la croa­zierele pe Marea Mediterană, Marea Nordu­lui, la cele în Caraibe sau Alaska. De la cabi­nele de 1.500 - 2.000 de euro de cuplu la cele de lux pe călătorii mai lungi de 10.000-15.000 de euro“, a pentru ZF Ioan Băsea, proprie­tarul agenţiei de turism croaziere.net. Anul trecut antreprenorul spunea că 6000 de turişti au cumpărat croaziere prin agenţia lui. Preţurile pentru o croazieră diferă foarte mult, în funcţie de linie, de tipul de cabină (cameră simplă interioară, cameră cu vedere exteri­oară, apartament, aparta­ment pre­zidenţial), de perioadă, de durata şederii, dar şi de momentul rezervării.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO