Companii

Leroy Merlin redeschide sub sigla proprie fostul BauMax din Constanţa

Leroy Merlin redeschide sub sigla proprie fostul BauMax...

Autor: Bogdan Alecu

29.01.2016, 00:00 637

Leroy Merlin va deschide la mijlocul lunii viitoare cel de-al nouălea magazin din reţeaua proprie de pe piaţa locală. Până anul trecut acolo a funcţionat un magazin BauMax, reţea preluată de retailerul de bricolaj în 2015.

Magazinul este situat în partea de est a Constanţei, pe b-dul Aurel Vlaicu. Acesta dispune de serviciu de drive-in pe o suprafaţă de 2.500 mp şi are peste 30.000 de produse. În total magazinul are 30.000 mp suprafaţă şi 100 de angajaţi.

„Zona Dobrogei este unul dintre punctele regionale de interes pentru noi, Constanţa situându-se printre cele mai mari şi cele mai vibrante oraşe din ţară, mai ales în sezonul estival. Locuitorii din această zonă a ţării sunt activi, întreprinzători şi deschişi la proiecte noi, iar noi ne bucurăm să putem da o mână de ajutor şi să fim un partener viabil în proiectele lor”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Anterior, la începutul lunii decembrie retailerul a deschis în Sibiu un magazin pe o suprafaţă de 11.000 mp în incinta Sibiu Shopping City alături de Carrefour şi Auchan. În afară de cele două, pe piaţa locală mai funcţionează alte şapte magazine Leroy Merlin. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO