Companii

O asociere condusă de compania Construcţii Erbaşu, controlată de antreprenorul Cristian Erbaşu, construieşte un nou spital de boli infecţioase în Oradea pentru 73 mil. euro

O asociere condusă de compania Construcţii Erbaşu,...
16.03.2024, 15:00 16125

Construcţii Erbaşu, una dintre cele mai mari companii de construcţii din România, controlată de antre­prenorul Cristian Erbaşu, în asociere cu Terra Gaz Construct, deţinută de fraţii Traian şi Alexandru Bunea, şi cu firma Concelex, controlată de antreprenorul Daniel Piţurlea, au câştigat un contract de 363,6 mil. lei (aproximativ 73 mil. euro), fără TVA, cu primăria Oradea, pentru proiectarea şi execuţia noului spital de boli infecţioase de pe strada Vlădeasa.

Proiectul noului spital este finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) - Componenta C12 – Sănătate, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Oradea. Termenul pentru realizarea părţii de proiectare este de 6 luni, iar pentru execuţia lucrărilor de construcţie de 30 de luni.

„La finalul anului trecut am semnat contractul de finanţare pentru realizarea unui spital nou în Oradea, în valoare de 135 milioane euro. În prezent am făcut un pas important pentru implementarea acestui proiect, semnând contractul de proiectare şi execuţie şi estimăm că undeva până la jumătatea lunii septembrie vor începe lucrările“, a spus Florin Birta, primarul municipiului Oradea, într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO