Companii

Pariu pe industrial: AG Capital, proprietarul Lion’s Head, îl recrutează pe Valentin Roşu. În noul său rol, Valentin Roşu va super­viza lucrările de construcţie ale proiectelor logistice dezvoltate de Park Lane în Româ­nia

Valentin Roşu, construction director pentru România, Park Lane Developments

Valentin Roşu, construction director pentru România, Park Lane Developments

Autor: Bogdan Alecu

07.09.2023, 09:00 306

Park Lane Developments, compania dezvoltatoare de proprietăţi comerciale a AG Capital, devine a doua entitate a grupului care îşi stabileşte prezenţa în România, după Lion’s Head Investments. Cu operaţiuni în prezent în Bulgaria şi Polonia, Park Lane Developments îl nu­meş­te pe Valentin Roşu în funcţia de con­struction director pentru România.

Ambele companii vor lucra în parte­neriat pentru a implementa strategia AG Capital de dezvoltare şi management al pro­iectelor logistice din România.

„Alături de implicarea semnificativă a lui Valentin, vom putea crea noi spaţii logistice atractive la nivel local şi regional“, declară Alina Necula, country manager Ro­mânia, Lion’s Head Investments. Portofoliul Park Lane Developments cuprinde o serie de clădiri comerciale şi mixed-use, inclusiv complexul de birouri de clasă A Park Lane Office Center, desemnată Clădirea Anului 2021 în Bulgaria. După finalizare, proiectul a fost vândut către SAP, devenind astfel cea mai mare tranzacţie din sectorul office din Bulgaria în intervalul 2019-2021. Alt proiect emblematic al compa­niei este reamenajarea Polygraphia Office Center, un reper istoric din Sofia, care face parte în prezent din activele Lion’s Head Investments din Europa Centrală şi de Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO