Companii

Patriciu inaugurează primul magazin din reţeaua Macro în cartierul braşovean Tractorul

Patriciu inaugurează primul magazin din reţeaua Macro în cartierul braşovean Tractorul

Autor: Mediafax

19.05.2011, 16:12 858

Primul magazin din reţeaua Macro a fost inaugurat, joi, încartierul Tractorul, din Braşov, de către principalul acţionar algrupului Mercadia, Dinu Patriciu, investiţiile făcute depăşind500.000 de euro, informează Mediafax.

"Am ales Braşov nu întâmplător. Pentru că se află în centrulţării şi de aici vom radia către restul ţării. Un alt motiv esteacela că Braşov face parte din ceea ce numesc triunghiul de aur -Braşov - Piteşti - Bucureşti, acest triunghi de aur având putereacea mai mare de cumpărare, reprezentând aproximativ 60 la sută dinvânzările de retail din ţară", a declarat Patriciu, la deschidereamagazinului.

În funcţie de succesul pe care acest magazin îl va avea înBraşov, Patriciu a spus că intenţionează să mai investească îndeschiderea a minim trei astfel de magazine în Braşov. Pe lângămagazinul Macro, la Braşov mai funcţionează încă 35 de magazine detip Micro, urmând ca în următoarele două luni numărul acestora săajungă la 50, potrivit lui Dinu Patriciu.

"Aceste magazine Macro aprovizionează magazinele Micro, gamafiind similară, doar că la Macro oferta este mai variată. Eu nu lespun magazine. Celor mici le spun «băcănii», iar celor mari «pieţe»pentru că sperăm că vor veni producători care să-şi vândă propriamarfă", a mai spus Patriciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24