Companii

Platforma de investiţii ROCA bifează a cincea tranzacţie: Fondul a preluat operatorul portuar Romcargo Maritim, care gestionează 90% din fluxurile maritime de vehicule din România

Platforma de investiţii ROCA bifează a cincea...

Autor: Cristina Bellu

27.09.2019, 12:28 2109

În 2018, cu 80 de angajaţi, Romcargo Maritim a avut un flux total de 154.000 de autovehicule operate, iar estimările pentru 2019 sunt de 175.000 de autoturisme.

Platforma de investiţii şi management ROCA, destinată companiilor româneşti în dificultate, anunţă preluarea operatorului portuar Romcargo Maritim, companie care gestionează 90% din fluxurile maritime de vehicule pentru pasageri şi utilitare din România, incluzând Dacia, Renault, Ford şi Mitsubishi.

Fondul bifează astfel a cincea tranzacţie pe piaţa locală, după ce la finalul lunii iunie a anunţat preluarea pachetului majoritar al producătorului de conductori şi cabluri electrice Electroplast Bistriţa.

”Cea de-a cincea tranzacţie a platformei Roca este o reală provocare. Am concentrat experienţa acumulată pana acum şi ne-am lansat într-un domeniu pe care-l considerăm strategic pentru Romania. Este vorba de o companie cu activitate logistica, si nu una oarecare, ci un operator portuar”, spune Rudolf Vizental, CEO ROCA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro