Retail&Agrobusiness

Contractele la export au umplut fabrica Secuiana: până în martie se lucrează la capacitate maximă

Secuiana deţine pe piaţa locală o reţea de 24 de magazine, amplasate în diverse centre comerciale şi malluri din ţară

Secuiana deţine pe piaţa locală o reţea de 24 de magazine, amplasate în diverse centre comerciale şi malluri din ţară

Autor: Laurentiu Cotu

03.10.2014, 00:05 444
Compania Secuiana, un business de peste 6 mil. euro şi 540 de angajaţi, spune că în pe­ri­oada octombrie-martie fabrica de confecţii din Târgu-Secuiesc va funcţiona la capacitate ma­ximă, datorită contractelor semnate la export.
 
Pentru piaţa externă Secuiana produce, aproape în exclusivitate, în sistem lohn sau semi-lohn, principalii parteneri de afaceri externi ai companiei fiind Bruno Saint Hillaire din Franţa, Alberto şi Carl Gross din Germania, IC Company din Danemarca, Mise au Green din Franţa, Adamakos din Grecia sau Comeback Fashion din Olanda.
 
„Preconizăm că vom avea contracte încât să acoperim întreaga capacitate de producţie a fabricii noastre până la finalul lunii martie. Avem  solicitări  din  partea  unor companii din Germania, Italia şi Irlanda de Nord“, a declarat pentru ZF Transilvania Dobra Laszlo, directorul general al Secuiana. Compania a înregistrat anul trecut o creştere valorică de 26% a exportului, în timp ce pe piaţa locală Secuiana a avut un plus de 4,5% la desfa­cerea prin magazinele proprii şi de 6,5% la vânzări către clienţi interni. Capacitatea de producţie zilnică a companiei este de 2.400 de pantaloni şi 250 de cămăşi şi tricouri polo.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO