Retail&Agrobusiness

Ecaterina Paraschiv-Poirson, antreprenoarea din România care a cucerit Parisul cu papanaşi şi mititei: Vreau şi o brutărie cu specific şi caut un partener pentru un proiect în Bucureşti

Ecaterina Paraschiv-Poirson

Ecaterina Paraschiv-Poirson

Autor: Roxana Petrescu

13.03.2019, 16:45 588

Ecaterina Paraschiv-Poirson ar vrea să aducă în Bucureşti proiectul Ibrik, restaurantul din Paris deschis la finalul lui 2018 care în ianuarie a intrat pe lista redactată de editorii VOGUE a celor mai hot locuri din capitala Franţei, scrie ultima ediţie a După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al Zia­rului Financiar. „Restaurantul a fost deschis în decembrie 2018, chiar de ziua Ro­­­mâniei, pe 1 decembrie. Nu am calculat, dar aşa a fost să fie. Este cel de-al doilea proiect al meu, după o ca­fenea deschisă tot în Paris, cu de­nu­mirea Ibrik“, spune Ecaterina Paras­chiv-Poirson, pro­prietara celor două unităţi.

Cafeneaua Ibrik a fost deschisă în martie 2017 în cel de-al nouălea district din cele 20 câte are Parisul, o zonă cunoscută pentru repere precum Opera, bulevardul Haussmann sau Galeriile Lafayette. Lucrurile au mers foarte bine, astfel că în vara anului trecut Ecaterina Paraschiv-Poirson începe cel de-al doilea său proiect, restaurantul Ibrik Kitchen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO