Antreprenori locali

Farmec Cluj: Exporturile au crescut cu 37% la opt luni

Secțiune susținută de Medlife Logo

2 oct 2015 Autor: Cristina Rosca

Mircea Turdean, directorul general şi unul dintre acţionarii companiei

Ne propunem pentru 2015 păstrarea aceluiaşi tempo de creştere a vânzărilor ca şi în anii precedenţi, cu atât mai mult cu cât pregătim lansări noi.

Producător local de cosmetice Farmec din Cluj- Napoca a deschis în sistem de franciză un magazin monobrand în Barcelona, ajungând astfel la o reţea proprie de 13 unităţi din care şapte în afara graniţelor ţării. Toate magazinele din străinătate sunt operate de parteneri, cel din Barcelona având în spate firma Mercatrom Alimentacion SL a unei familii de români, Doru şi Crina Roşu.
 
Acesta este primul magazin Farmec din Spania, compania având unităţi în Franţa (una singură), Grecia (trei), Ungaria (una) şi Emiratele Arabe Unite (una). Reprezentanţii Farmec nu oferă detalii privind costurile cu o franciză sau investiţia necesară pentru deschiderea unui magazin monobrand, afirmând că sunt informaţii confidenţiale. Pe lângă magazinele proprii, produsele Farmec ajung în străinătate şi prin export, în total pe listă aflându-se 30 de ţări.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.10.2015

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
farmec
, cluj
, crestere
, exporturi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide