Gigantul farma Roche, investigat în România de abuz de poziţie dominantă

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 dec 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Nu este pentru prima dată când compania cu afaceri de peste 470 de mil. lei în România se află în atenţia autorităţilor româneşti.

Consiliul Concurenţei a declanşat două investigaţii privind un posibil abuz de poziţie dominantă al companiei Roche Romania pe piaţa produselor oncologice din România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
romania
, companie
, medicamente
, refuz
, investigatie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide