Retail&Agrobusiness

Grupul Agricola Bacău a avut vânzări de 150 de milioane de lei în T1 2017. „Suntem consecvenţi în ce priveşte vânzările de carne de pui.”

Grigore Horoi, preşedintele Agricola Bacău

Grigore Horoi, preşedintele Agricola Bacău

Autor: Mădălina Panaete

26.04.2017, 00:05 302
Grupul de firme Agricola a înregis­trat în primul trimestru o creştere a ci­frei de afaceri de 2% faţă de perioada si­mi­lară din 2016, ajungând la peste 150 de milioane de lei. Grupul a ieşit anul tre­cut din acţionariatul a două com­pa­nii, Suinprod Siret şi GA-Nutriţie Animală.
 
Cifra de afaceri a companiei Agri­co­la Internaţional, cea mai mare din grup, a atins după primele trei luni circa 95 mil. lei, cifră similară cu cea de anul trecut, vânzările de carne de pasăre menţinân­du-se la 10.900 tone.
 
„Suntem consecvenţi în ce priveşte vânzările de carne de pui, 10 % din to­ta­lul acestora fiind reprezentate de pro­du­se­le noastre inovative, diferenţia­toare pe piaţă, respectiv Puiul Fericit, Puiul Fermie­rului, gama Uşor de Gătit, pro­du­se pe care dorim să le creştem în acest an“, a arătat Grigore Horoi, preşe­dintele Agricola Bacău.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO