Retail&Agrobusiness

Lanţul de cafenele Ted’s Coffee deschide trei noi unităţi, dar analizează închiderea altor trei unde nu a reuşit să renegocieze chiria

Lanţul de cafenele Ted’s Coffee deschide trei noi unităţi, dar analizează închiderea altor trei unde nu a reuşit să renegocieze chiria

Lanţul de cafenele Ted’s Coffee Co - unul dintre cei mai extinşi jucători de pe piaţa de profil - este prezent în oraşele mari ale ţării precum Timişoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea şi Iaşi. Compania numără în prezent 33 de cafenele operate direct sau în franciză.

Autor: Cristina Roşca

20.05.2020, 12:00 143

♦ Compania continuă expansiunea atât direct, cât şi în franciză. Astăzi reţeaua numără 33 de cafenele.

Lanţul de cafenele Ted’s Coffee Co va continua expansiunea în 2020 când va deschide trei noi unităţi dintre care două în Bucureşti şi una la Arad. 

Prima cafenea a fost deja inaugurată, este vorba de o unitate aflată în clădirea de birouri Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower) din Bucureşti, investiţia în acest proiect ridicându-se la 44.000 de euro.

Celelalte două ar urma să fie deschise peste aproximativ două luni, una în clădirea de biouri Ana Tower de lângă Romexpo, respectiv o alta în Arad, în sistem de franciză. Toate cele trei proiecte noi sunt investiţii stabilite încă de dinainte de răspândirea virsului COVID-19.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO