Retail&Agrobusiness

Producătorul de textile Târnava Sighişoara vede afaceri în stagnare

Producătorul de textile Târnava Sighişoara vede...

Autor: Laurentiu Cotu

20.11.2014, 00:05 299
Producătorul de textile Târ­nava din Sighişoara, judeţul Mureş, printre ai cărui clienţi se numără bran­duri precum MaxMara, Hauber sau Benetton, a avut în primele nouă luni o cifră de afaceri de aproape 5 mi­lioane de lei (1,1 milioane de euro), în scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, pe fondul lipsei acute de personal.
 
Compania estimează că va încheia anul în curs cu o cifră de afaceri similară celei realizate în 2013, iar pentru 2015 mi­zează pe o creştere a vân­zărilor pe plan intern, a con­tractelor la export, dar şi pe o uşoară majorare a numărului de angajaţi.
 
„În primele nouă luni cifra de afaceri a fost în scădere faţă de pe­ri­oa­da similară din 2013, din cauza lipsei for­ţei de muncă. Preconizăm că vom în­cheia acest an cu o cifră de afaceri si­mi­lară celei din 2013, însă pentru anul viitor estimăm o creştere a vânzărilor la intern şi a contractelor la export“, a decla­rat pentru ZF Transilvania Cris­tina Cecilia Hâncu, directorul general al Târnava.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO