Retail&Agrobusiness

Unul dintre master francizorii Leonidas va deschide un nou magazin cu ciocolată

Unul dintre master francizorii Leonidas va deschide un nou magazin cu ciocolată

Autor: Mădălina Panaete

27.12.2016, 10:00 601

Ion Codreanu, master francizor al brandului de ciocolată Leonidas în România, va deschide anul viitor un nou magazin cu ciocolată, în Capitală.

„Anul acesta nu am mai deschis o altă ciocolaterie, dar în acest moment suntem în curs de amenajare al primei ciocolaterii din Bucureşti pe B-dul Unirii nr. 2 , lângă Piaţa Constituţiei în conceptul pe care l-am implementat în ţară, respectiv Leonidas Chocolate & Cafe. Acest flag ship store va integra atât partea de ciocolaterie cât şi de cafenea”, a declarat antreprenorul pentru ZF. El deţine un magazine Leonidas în zona Dorobanţi din Bucureşti şi administrează sub franciză câte un magazin în Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi în Bucureşti ( Calea Victoriei).

Magazinele din Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca sunt deschise după modelul Leoni­das Chocolate&Café, o cioco­laterie-cafenea în care se pot găsi atât pra­line belgiene Leonidas, cât şi bău­turi pe bază de cafea şi ciocolată, dar şi îngheţată belgiană. Investiţia într-un magazin Leonidas este de circa 40.000 de euro, sumă care include şi cash-flow-ul necesar primei achiziţii de cio­colată şi pentru cel puţin şase luni de funcţio­nare, conform informaţiilor furnizate anterior de companie.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO