Companii

Reţeaua LUCA merge cu o patiserie la parterul Unirea Shopping Center din Bucureşti

Reţeaua LUCA merge cu o patiserie la parterul Unirea...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.01.2024, 00:07 1042

Lanţul de patiserii LUCA se extinde cu un nou punct de vânzare chiar în inima Capitalei, la parterul magazinului Unirea Shopping Center. Noul spaţiu va fi deschis până la sfârşitul lunii ianuarie.

„Povestea LUCA a pornit chiar din Piaţa Unirii, acum paisprezece ani (...), aşa că această deschidere, pri­ma din 2024 (...), este ca o întoarcere acasă, într-o locaţie pe care o putem considera iconică – Piaţa Unirii nr. 1. Valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 350.000 de euro“, spune Manuela Martin, director de marketing şi comunicare la LUCA. Spaţiul în care se va deschide noua patiserie a fost operat în trecut de brandul de modă Stradivarius, fiind unul „generos“. Pe lângă zona de pro­ducţie şi depozitare, spaţiul include şi o vitrină dublă de vânzare, menită să deser­vească fluxul mare de trecători, scurtând astfel timpul de aşteptare. Spaţiul se alătură al­tor două unităţi LUCA în aceeaşi zonă, aflate pe Splaiul Independenţei, exact vizavi de magazinul Unirea.

Stradivarius, brand din portofoliul grupului Inditex, şi-a încetat activitatea în spaţiul de la parterul Unirea Shopping Center în urmă cu circa doi ani, când grupul a ales să închidă atât acest magazin, cât şi unităţile Zara, Bershka şi ulterior Pull & Bear din acelaşi complex comercial.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO