Companii

Românii caută deja destinaţii pentru sărbători. Marius Berca, manager operaţional, Christian Tour: „În această perioadă se vând destinaţiile calde şi pachetele pentru sărbătorile de iarnă“

Românii caută deja destinaţii pentru sărbători....

Autor: Georgiana Mihalache

11.10.2022, 18:00 493

Cea mai nouă destinaţie pe lista de zboruri charter organizate de agenţia de turism Christian Tour este Iordania, unde compania vrea să ducă până la 1.400 de turişti în lunile octombrie şi noiembrie Egipt şi Istanbul sunt printre cele mai căutate destinaţii pentru perioada următoare.

Apetitul românilor pentru călătorii, odată cu lipsa restricţiilor din majoritatea destinaţiilor turistice, este un semn că anul 2023 va fi unul bun pentru turism, crede Marius Berca, manager operaţional al Christian Tour, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa agenţiilor de turism, după cifra de afaceri şi volumul de vânzări.

„Anul viitor va fi un sezon bun, lumea îşi va dori în continuare să călătorească, au început deja rezervările pentru anul viitor, în Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania. Există un segment de piaţă care vrea să facă vacanţa în România. Anul acesta a fost poate primul an bun după pandemie, colegii de la Bucureşti îmi spuneau că au început primele rezervări pentru sezonul 2023. În această perioadă se vând destinaţiile calde şi pachetele pentru sărbătorile de iarnă“, a spus Marius Berca.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO