Companii

Transportatorul feroviar de mărfuri Constantin Grup, care închiriază şi locomotive: „Am mărit cota pe transport, faţă de închiriere. Anul acestane apropiem de 100 mil. lei afaceri“

Compania Constantin Grup  este una din cele mai dinamice firme din sectorul transporturilor, potrivit unei analize ZF ce va apărea în anuarul Cele  mai dinamice companii din România, aflat la a doua ediţie, care va fi lansat pe piaţă săptămâna viitoare.

Compania Constantin Grup este una din cele mai dinamice firme din sectorul transporturilor, potrivit unei analize ZF ce va apărea în anuarul Cele mai dinamice companii din România, aflat la a doua ediţie, care va fi lansat pe piaţă săptămâna viitoare.

Autor: Mirabela Tiron

19.10.2022, 19:20 586

Compania, fondată în 1993 de Constatin Beu, are 90 de locomotive în flotă, o parte din acestea sunt închiriate către operatori din România dar şi din Bulgaria, Serbia, Ungaria A semnat un contract nou pentru a cumpăra două locomotive de la Softronic Craiova.

Compania Constantin Grup din Bucureşti, fondată de Constantin Beu, a finalizat anul trecut cu afaceri de 89 de milioane de lei, în creştere cu 47% faţă de anul anterior, arată datele publice. Creşterea înregistrată anul trecut o poziţionează în top zece cele mai dinamice companii de pe piaţa de transport.

„Anul trecut cifra de afaceri a crescut pentru că am transportat mai multe mărfuri pe calea ferată. Noi ne ocupăm de reparaţii şi închirieri de locomotive, avem 90 de locomotive în total. Le închiriem în Serbia, Ungaria, Bulgaria dar avem şi în România clienţi. Facem şi tracţiune pentru casele de expediţe“, a spus pentru ZF Ionuţ Beu, directorul general al companiei Constantin Grup şi fiul fondatorului Constantin Beu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO