Companii

VR Business Capital a vândut clădirea de birouri Belvedere Parc cu 4-5 mil. euro

Clădirea este amplasată în zona Baba Novac, lângă parcul IOR şi are o suprafaţă de 3400 mp. Construcţia sa a fost finalizată în anul 2010.

Clădirea este amplasată în zona Baba Novac, lângă parcul IOR şi are o suprafaţă de 3400 mp. Construcţia sa a fost finalizată în anul 2010.

Autor: Bogdan Alecu

06.02.2023, 00:06 635

Fondul de investiţii VR Business Capital a vândut clădirea de birouri Belvedere Parc din sectorul 3 al Capitalei potrivit companiei, tranzacţia fiind estimată la 4-5 mil. euro potrivit calculelor ZF.

Clădirea este amplasată în zona Baba Novac, lângă parcul IOR şi are o suprafaţă de 3400 mp. Construcţia sa a fost finalizată în a­nul 2010. Fiind cea mai importantă şi mo­der­nă clădire din zonă la acel moment, a re­pre­zen­tat un reper de dezvoltare pentru pro­iec­tele remarcabile din partea de est a Bucu­reş­tiului. Poate fi împărţită între două secţi­uni, spa­ţiul comercial format din parter şi meza­nin, urmat de cele 12 etaje destinate în scop office. Acesata este a doua tran­zac­ţie în zona Muncii - Baba Novac din ultime­le luni. La mijlocul lunii ianuarie a fost anunţată a­chiziţia clădirii Olympia Tower din Piaţa Mun­cii de către cei de la Yellow Tree, am­bele proiecte fiind în proximitatea zonei centrale a Capitalei dar şi în apropierea unor staţii de metrou. Clădirea Belvedere Parc a fost în proprietatea şi managementul VR Business Capital, entitate în a cărei posesie a intrat în anul 2021. Vânzarea a fost finalizată în luna ianuarie 2023 după un complex proces de negocieri

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO